WINKELTJE

Vrijstraat 6 - 9200 Appels


 Foto's: C'est Jenti Photography (Jenti Verbeke)

Joepie!

 

Na er lang naartoe geleefd te hebben, is sinds december 2021 ook een fysiek winkeltje van Stofie geopend. Dit bevindt zich in Vrijstraat 6 in Appels (Dendermonde). Ik wilde er graag een gezellig winkeltje van maken waar je instant vrolijk van wordt en niet weet waar eerst kijken als je binnen stapt. Kom je zelf oordelen of dat gelukt is? ;) 

 

Hoe fijn is het niet om iemand die je liefhebt te kunnen verrassen met een zorgvuldig uitgezocht cadeautje? Ik maak er met plezier een mooi geschenkje van. Naast handgemaakte producten, vervaardigd in mijn eigen atelier, kan je in het winkeltje ook heel wat moois van andere gepassioneerde ondernemers vinden zoals droogbloemen, keramiek, wenskaarten, ...

 

Aangezien het allemaal handgemaakte producten zijn van kleine ondernemers en geen massaproductie varieert het aanbod telkens. Hou gerust mijn instagrampagina in de gaten als je op zoek bent naar iets specifiek. Ik laat het telkens weten als er iets nieuws in voorraad is. 

 

Of je nu langs wilt komen op afspraak om rustig te winkelen of een moment wilt plannen om jouw bestelling af te halen, bij Stofie staan we altijd klaar om jou te helpen.  Kies een moment dat jou best past en boek makkelijk online een afspraak. 

 

 

Liefs en hopelijk tot binnenkort!