REVIEWS


Reactie plaatsen

Reacties

Lise Jansegers
3 maanden geleden

Ik bestelde twee kronen bij Stofie, eentje voor mijn metekindje Nel en eentje voor mijn eigen dochter Renée. Beide als cadeautje voor hun 1e verjaardag. Ze werden mooi op tijd geleverd en wat een prachtig resultaat! Het ontwerp op basis van het geboortekaartje was echt af, zelfs de cijfers waren volleig in thema! Zo blij dat ik deze kroon nog tot haar 5e verjaardag zal kunnen gebruiken.

Ines Wauters
3 maanden geleden

Ik heb 2 workshops gevolgd bij Stofie. Deze waren leerrijk en tof.

Manon
een jaar geleden

Eindelijk een winkeltje in Dendermonde waar je duurzame, handgemaakte spulletjes kan kopen! Een origineel cadeautje of treat-yourself-momentje is nooit meer ver weg. ❤️

Sofie brengt met Stofie haar eigen originele stiksels samen met producten van andere creatievelingen. Zo is er een ruim gamma aan kleurrijke cadeautjes en hebbedingen om jezelf of iemand anders een plezier mee te doen! 😍

Erlinde Bosteels
een jaar geleden

Stofie • WIJ ZIJN FAN!
Voor de geboorte van ons eerste dochtertje, kregen we van Sofie haar mama een cadeau van ´Stofie´. Een superfijn babypakket! Heel mooi gemaakt en een fijne afwerking. We waren meteen fan.
Voor haar eerste verjaardag wilden we dan ook een verjaardagskroon door Sofie laten maken, passend bij het geboortekaartje. Het resultaat was nog mooier dan we zelf in gedachten hadden.
Ondertussen is ook ons tweede dochtertje geboren, wij weten al waar we haar verjaardagskroontje zullen bestellen... :-)

Irene
een jaar geleden

Ik bestelde voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag een kroon. De tekening op zijn geboortekaartje was wat te complex om te kunnen overnemen op de stof maar Sofie dacht goed mee en uiteindelijk past hij er toch erg mooi bij qua kleuren. Bovendien kregen wij als cadeau bij zijn geboorte een babypakketje, gemaakt door Sofie en dat was ook erg mooi! Je ziet dat ze met kwalitatieve materialen werkt en er heel veel liefde in stopt. Dikke aanrader!

Sofie Van Limbergen
een jaar geleden

Alles dat ik al kocht was altijd super mooi gemaakt en het winkeltje in onze straat is echt een mooi en gezellig winkeltje!

Ruth Van Hecke
een jaar geleden

Als je S(t)ofie volgt op Instagram en/of je zelf al eens iets aankocht, dan is het evidentie: Sofie werkt met zoveel passie, precisie en creativiteit aan haar (gepersonaliseerde) producten. Wij kochten een gepersonaliseerde verjaardagskroon voor ons zoontje zijn eerste verjaardag. Op basis van het geboortekaartje en enkele suggesties ging ze aan de slag en leverde ze een knap product af, dat we met plezier nog enkele jaren zullen bovenhalen! Het pakketje kregen we heel verzorgd aangeleverd met een persoonlijke boodschap. Super fijn. Wil je een lokale, lieve en creatieve ondernemer steunen: doen, Stofie is een echte aanrader!

Astrid Muylaert
een jaar geleden

Stofie’s gepersonaliseerde babygeschenkjes zijn altijd een schot in de roos ! 😍

Margo
een jaar geleden

De winkeltje is echt prachtig. Klein maar efficiënt. Ik werd heel goed bediende en zal zeker nog eens binnenspringen!

Heidi
een jaar geleden

Voor de derde verjaardag van ons zoontje heb ik een verjaarkroon besteld. Op basis van zijn geboortekaartje maakte Sofie er een pareltje van! De kroon was zó mooi!
Dikke merci Sofie voor al jouw creativiteit 😊