Hallo daar, welkom op mijn website! 

 

Ik ben Sofie D'Hondt, een creatieveling met een passie voor naaien en handgemaakt moois. Sinds juli 2020 ben ik in bijberoep gestart met mijn eigen onderneming STOFIE. Vanwaar de naam komt, hoef ik jullie alvast niet meer uit te leggen! Via mijn webshop en winkeltje wil ik jou helpen om het ideale cadeautje te vinden voor iemand die je liefhebt. De vrolijke naaisels zijn door mijzelf gemaakt en voor de overige kleurrijke producten werk ik samen met andere gepassioneerde creatieve ondernemers. 

 

Ongeveer 8 jaar geleden kreeg ik mijn naaimachine cadeau en sindsdien heb ik de naaimicrobe te pakken. Na het starten van een pagina op Instagram waar ik mijn naaisels deelde, kreeg ik regelmatig de vraag van familie of vrienden of ik iets op bestelling wou maken. Ik deed dit telkens met veel plezier. Het idee om mijn eigen zaak te starten, begon zich in mijn hoofd te nestelen en werd steeds concreter. Ik besliste om mijn twijfels aan de kant te zetten en er gewoon helemaal voor te gaan. En zo heb ik sinds juli 2020 een zalig bijberoep!

Ik hou ervan om op zoek te gaan naar mooie stoffen en fournituren die perfect met elkaar te combineren zijn. Enkele projectjes op vraag deden mij inzien dat ik het ook superleuk vind om zelf te ontwerpen. Ik kan helemaal opgaan in het proces van het ontwerpen en creëren van iets moois. Via mijn webshop en winkeltje wil ik jou helpen om het ideale cadeautje te vinden voor iemand die je liefhebt. De vrolijke naaisels zijn door mijzelf gemaakt en voor de overige kleurrijke producten werk ik samen met andere gepassioneerde creatieve ondernemers. 

De producten die jullie hier kunnen bestellen worden met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt in mijn atelier in Dendermonde (Appels). Hou voor de gepersonaliseerde producten rekening met een levertermijn van 3 weken, afhankelijk van het aantal lopende bestellingen. Een van de producten op voorraad kan in het winkeltje opgehaald of verzonden worden. Heb je iets nodig tegen een bepaalde datum? Aarzel niet om mij te contacteren! Dit mag gerust via Instagram of Facebook. Als je liever een mailtje stuurt, ook goed! 

 

Sinds december 2021 is er ook een fysiek winkeltje aan ons huis (Vrijstraat 6, 9200 Appels). Naast mijn eigen vrolijke naaisels kan je er ook heel wat leuke producten van andere gepassioneerde ondernemers kunnen terugvinden. Zo zijn er oorbellen, wenskaarten, en droogbloemen te vinden. Kom jij eens een kijkje nemen? Het winkeltje werkt op afspraak dus je kan hier een afspraak plannen om te komen winkelen! 

 

Veel plezier met rondkijken en hopelijk tot binnenkort!

 

Veel liefs, 

Sofie

 

PS: Inspiratie nodig voor jouw bestelling? Volg mij op Instagram of Facebook!