WORKSHOPS


Workshops

 

Wil je graag iets bijleren en met de naaimachine aan de slag gaan, maar weet je niet waar te beginnen? Ik begeleid jou met plezier tijdens een van de workshops om een uniek cadeau te maken voor jezelf of om een ander te verrassen. Iets handgemaakt waar je trots op kan zijn.

Zonder ellelange voorbereiding kan je zo genieten van een gezellig moment samen met andere creatievelingen en met iets moois naar huis gaan.

 

Workshop handtasje kurkleer

Zaterdag 11 juni 2022 - 9u30 

Bar Blend Aalst

€85

 

Tijdens deze workshop, leer ik je stap voor stap hoe je een handtasje uit kurkleer maakt.  We maken dit met een afneembaar riempje zodat je het ook kan gebruiken als clutch.  Je kiest jouw favoriete kleuren kurkleer en bijpassende voeringstof en hiermee ga je aan de slag. Zelf dien je een naaimachine en leeg spoeltje mee te brengen. Al het overige materiaal zoals 2 kleuren kurkleer naar keuze, paspel, voeringstof, versteviging, fournituren, patroon en handleiding zijn inbegrepen. Breng je liever zelf een leuke katoenen voeringstof (30x40cm) mee, dat mag gerust! Ervaring met de naaimachine is vereist. 

 

De workshop gaat door in de gezellige koffiebar Bar Blend in Aalst, waar je wordt verwend met lekkere koffie en zoetigheden. Op het einde van de workshop krijg je een toffe goodiebag mee naar huis. 

 

Wil je er graag bij zijn? Boek dan hier jouw plaatsje!

 

 

Liefs en hopelijk tot binnenkort! 

Sofie