Op zoek naar een vrolijke stoffen kroon die je nog jaren kan gebruiken? Kies dan hier je favoriet! 

Door de velcro sluiting kan de kroon verschillende jaren gebruikt worden! Bij deze verjaardagskroon is er 1 cijfer inbegrepen. Wil je graag nog extra verwisselbare cijfers (€2/stuk)? Dan kan je dit makkelijk aanduiden via het keuzemenu. 

Inclusief gratis cadeauverpakking!

 

 


Ben je op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd verjaardagsgeschenk? Ik maak speciaal voor jou een verjaardagskroon op basis van het geboortekaartje. Heb je geen geboortekaartje maar geef je liever een thema of afbeelding door? Neem contact met mij op via info@stofie.be of via sociale media en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Ik maak voor jou graag een kroon die zo goed mogelijk aansluit bij wat je in gedachten hebt! Heb je dus een voorkeur over hoe deze er uit moet zien, noteer dit dan in het voorziene veld of zet dit in jouw mailtje met de bestanden. Laat je de keuze en het ontwerp liever aan mij over? Laat het dan ook gerust weten. 

Door de velcro sluiting kan de kroon verschillende jaren gebruikt worden! Deze verjaardagskroon is inclusief 2 cijfers. Wil je graag nog extra verwisselbare cijfers (€3/stuk)? Dan kan je dit makkelijk aanduiden via het keuzemenu. 

 

Praktisch

Stuur mij een duidelijke foto/ scan van het geboortekaartje door of een afbeelding en ik ga graag aan de slag om een kroon in die stijl te maken. Je kan de foto of scan rechtstreeks uploaden of na je bestelling doormailen naar info@stofie.be

PS: Als je een pdf bestand hebt van het kaartje, stuur deze dan zeker door!

Voor ik start met naaien maak ik een digitaal ontwerp van de kroon dat ik jou via mail bezorg. Zo krijg je al een idee hoe het er uit zal zien en kan je aanpassingen doorgeven. Nadien start ik met het maken van de kroon. Je ontvangt ook een mail als de kroon vertrokken is met de post of klaar ligt om op te halen. 

 

Alle producten van de webshop worden met de hand gemaakt. Hou dus rekening met een levertermijn van enkele weken. Ik werk op volgorde van de datum van de verjaardag. Ik hou uiteraard rekening met de datum van de verjaardag. Is het feestje al wat eerder gepland of heb je de kroon graag sneller in huis? Geef dan die datum door in het daarvoor voorziene veld. 

Ben je op zoek naar een leuke verjaardagskroon in een effen stof met naam waar je nog jaren geniet van kan hebben? Ik maak deze minimalistische kroon speciaal voor jou in de kleuren die jij graag wil. 

Via het keuzemenu kan je jouw wensen doorgeven en zo zorg ik ervoor dat de kroon zo goed mogelijk aansluit bij wat je in gedachten hebt!

Het lettertype dat gebruikt wordt, kan overgenomen worden van een geboortekaartje. Stuur een pdf of afbeelding door naar info@stofie.be.


Door de velcro sluiting kan de kroon verschillende jaren gebruikt worden! Deze verjaardagskroon is inclusief 2 ronde cijfers. Wil je graag nog extra verwisselbare cijfers (€2/stuk)? Dan kan je dit makkelijk aanduiden via het keuzemenu. 

 

Let op: wil je liever een kroon die volledig aansluit bij het geboortekaartje of in een thema met afbeeldingen, speciale cijfers of een stofje met print? Bestel dan hier.

 

Alle producten van de webshop worden met de hand gemaakt. Hou dus rekening met een levertermijn van ongeveer 3 weken. Heb je de kroon sneller nodig? Neem dan even contact op. 

 

Inclusief gratis cadeauverpakking!